Coach Almelo

Coach en therapeut Gea Schonewille

Coaching is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Of je nu worstelt met angst, stress, depressie, een laag zelfbeeld of een gebrek aan richting in je loopbaan, coaching kan je helpen om je doelen te bereiken en meer voldoening uit het leven te halen.

Bij Coach Almelo bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken en je potentieel kunt ontwikkelen. Samen zullen we werken aan het identificeren van je sterke punten en uitdagingen, het stellen van haalbare doelen en het ontwikkelen van een actieplan om deze doelen te bereiken.

Ik ben gespecialiseerd in een aantal gebieden, waaronder persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en relatiecoaching. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, een nieuwe carrièrerichting wilt verkennen of je relatie wilt verbeteren, ik kan je helpen om de juiste stappen te zetten.

Naast persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en relatiecoaching, bied ik ook life coaching aan. Life coaching richt zich op het vergroten van je algehele welzijn en geluk. Dit kan onder andere gaan over het vinden van meer balans tussen werk en privé, het ontwikkelen van een gezonde levensstijl of het vergroten van je veerkracht en weerbaarheid. Samen zullen we werken aan het ontdekken van wat voor jou echt belangrijk is in het leven en hoe je dit kunt integreren in jouw dagelijkse routine.

Als je geïnteresseerd bent in Coaching Almelo en wilt ontdekken hoe het jou kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Omdat ik een erg lange wachtlijst heb op dit moment adviseer ik je om een afspraak te maken bij Gea Schonewille in Vroomshoop.

Coaching bij zingeving

Een ander belangrijk thema in coaching is zingeving. Veel mensen voelen zich op zoek naar betekenis en purpose in het leven. Ze vragen zich af wat hun doel is en wat hen echt vervulling geeft. Als coach kan ik je helpen om te reflecteren op deze vragen en om te ontdekken wat jouw unieke bijdrage aan de wereld kan zijn. Door het vinden van meer zingeving en purpose kun je meer richting en voldoening ervaren in het leven.

Grenzen stellen

Veel mensen vinden het moeilijk om hun grenzen aan te geven en stellen zichzelf bloot aan situaties die hen niet goed doen. Dit kan leiden tot stress, angst en een gevoel van onbalans.

Als coach kan ik je helpen om je bewust te worden van jouw grenzen en om deze op een assertieve en respectvolle manier te communiceren. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een gezonde en evenwichtige relatie met jezelf en anderen. Door het aangeven van grenzen kun je meer ruimte creëren voor zelfzorg en persoonlijke groei.

Het aangeven van grenzen kan een uitdaging zijn, vooral als je bang bent om anderen teleur te stellen of conflicten te veroorzaken. Als coach kan ik je helpen om deze angst te overwinnen en om assertiever te zijn in het aangeven van jouw behoeften. Hierdoor zul je meer controle hebben over jouw leven en meer respect ontvangen van anderen.

Coaching bij stress

Stress is een veelvoorkomend probleem in onze samenleving en kan leiden tot verschillende klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, slaapproblemen en concentratieproblemen. Als coach kan ik je helpen om te leren omgaan met stress en het ontwikkelen van meer veerkracht en weerbaarheid.

Samen zullen we werken aan het identificeren van de oorzaken van jouw stress en het ontwikkelen van effectieve strategieën om hiermee om te gaan. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het aanleren van ontspanningstechnieken, het herkennen van disfunctionele gedachten of het vinden van meer balans tussen werk en privé.

Daarnaast zal ik je helpen om te werken aan een gezonde levensstijl, inclusief voldoende beweging, slaap en voeding. Door het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid zul je beter in staat zijn om stress te hanteren en meer energie en veerkracht ervaren.

Coaching bij stress is maatwerk en afhankelijk van jouw individuele behoeften en situatie. Als je geïnteresseerd bent in het leren omgaan met stress, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezonder en meer ontspannen leven.

Ook als je vraag of problematiek hierboven niet tussenstaat dan horen we bij Coach Almelo graag van je. Onze coaches hebben namelijk veel ervaring met verschillende vragen en problemen.