Ervaringen van cliënten

Onderstaand een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

“Annet is een fantastisch positief ingesteld mens en een ervaringsdeskundige die weet waar ze over praat. Bij haar voel je meteen dat je op de goede plek bent.”
Peter

“In de sessies bij Annet heb ik geleerd mijn verleden te verwerken op een ongedwongen prettige manier. Op die manier kreeg mijn zelfvertrouwen ook een boost. Ik heb geleerd mij meer te ontspannen door unieke oefeningen. Vond de samenwerking uitermate prettig en ben haar dan ook dankbaar. Ik kan haar zeker aanbevelen.”
Valeria

“Ik had erg veel last van faalangst en black-outs tijdens mijn rijexamens. Na lang zoeken hebben wij Annet gevonden. Zij heeft mij door middel van hypnose-oefeningen en veel praten in twee sessies geholpen met het behalen van mijn rijbewijs, gisteren ben ik geslaagd. Ook zijn we er achter gekomen waar de angst vandaan kwam. Ik wil Annet heel erg bedanken, ik kan eindelijk de weg op!”
Sharon

“Annet is rustig begripvol luistert goed en stelt de juiste vragen. Niks is raar of vreemd bij haar. Ik merk dat de therapie zijn vruchten afwerpt doordat de problemen die diep zitten worden aangepakt. Ik ben erg blij dat ik voor deze therapie heb gekozen. Ik kan het iedereen aanbevelen.”
Marieke

“Annet luistert goed en stelt daarom de goede vragen. Door haar weet ik nu dat het ergste ook weer over gaat en dat ik altijd verbonden blijf met de mensen die er niet meer zijn….”
Julia

“In twee sessies heb je me geholpen bij het vinden van de oorzaak van mijn gedrag. Je hebt daarbij interessant inzicht gebracht in de wijze van mijn handelen. het heeft me erg geholpen in het verklaren van wat altijd normale reacties hebben geleken. Ik heb een grote stap voorwaarts gezet en ben daarmee erg geholpen. Ik wil je bedanken voor het denkproces dat je bij mij op gang hebt gebracht.”
Bart

“De therapie die ik bij jou heb gevolg heeft me snel en goed geholpen. Ik vond het fijn om met jou te werken, en het voelde snel vertrouwd. Je bent erg professioneel en komt snel achter de kern van het probleem. Ik heb bij jou geleerd om de pijn te voelen, los te laten en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en dit vervolgens een plekje te geven. Als ik weer een zetje nodig heb in de goede richting zal ik zeker een nieuwe afspraak met je maken. Bedankt voor je hulp.”
Gulsum

“Annet is heel open, puur en betrouwbaar die met mensen meeleeft. Ze geeft goede inzichten en heeft een hele prettige rustige stem. Verder legt ze de oefeningen goed uit en laat je zelf de dingen ervaren zonder je te beïnvloeden.”

“Al een paar jaar had ik last van een overprikkelde blaas. Daardoor kon ik nooit ver van huis om bijvoorbeeld een eind met m’n kleinzoon te fietsen. Ook had ik sinds mijn emigratie naar Nederland last van depressieve gevoelens. Mijn huisarts kon mij met traditionele medicijnen niet helpen. In het begin wist ik niet wat ik van Annet kon verwachten. Maar het is verbazingwekkend hoe ik na 4 sessies mijn blaas weer onder controle had. Ik kan weer ongestoord de deur uit! Ik ben me door door Annet ook bewust geworden dat ik echt veel voor anderen kan betekenen. Nadat tijdens een sessie duidelijk werd dat lesgeven een passie en talent van mij is geef ik Nederlandse les aan anderstaligen. Ook durf ik eindelijk 100% op mijn intuïtie te vertrouwen. Daardoor maak ik blindelings de juiste keuzes waardoor er speciale gebeurtenissen en mensen op mijn pad komen. Annet is gewoon bijzonder. Ze weet net zoals mijn acupuncturist heel precies de juiste plek te raken. Fijngevoelig, to the point en toch diepgaand. Een kleine ingreep, maar met groot resultaat.”
Nadia

“Al sinds mijn jeugd heb ik problemen gehad met eten. Ik kon niet uit eten gaan en kon niet van eten genieten, er lag teveel druk op mij en werd hierdoor misselijk en angstig. Vooral tijdens vakanties werden de klachten erger en leek het alsof mijn maag en darmen helemaal van slag waren. Van de huisarts kreeg ik te horen dat ik misschien een prikkelbare darm of een glutenallergie had. De artsen in het ziekenhuis konden mij niet verder helpen, want er was lichamelijk niets met me aan de hand. Ik werd doorverwezen naar een hypnotherapeut en ben op deze manier terecht gekomen bij Annet.
Tijdens de eerste behandeling werd al snel duidelijk dat mijn klachten te maken hadden met mijn jeugd en er kan gezegd worden dat ik een jeugdtrauma heb. Annet is een rustig persoon en kan goed luisteren, waardoor het voor mij erg gemakkelijk was om mijn verhalen op tafel te leggen. Doordat Annet bij mij de EMDR trauma therapie toepast, heb ik mijn klachten meer onder controle. Ik kan mijn rust weer vinden en heb al een paar keer gegeten buiten de deur en dat ging ook super goed. Ik probeer mezelf er ook steeds vaker toe te zetten om uit te proberen tot hoever ik kan gaan en tot nu toe gaat het erg goed. Met grote dank aan Annet. Zonder haar hulp had ik nog steeds met maag- en darmklachten gelopen.”
Priscilla

Neem contact met mij op
Bel mij en maak een afspraak om te videobellen of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.