Online therapie

Het kan een hele stap zijn om naar een therapeut toe te gaan. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, of misschien past het gewoonweg niet in je dagschema. Of misschien vind je de stap net even te groot. Daarom wil ik je graag helpen met online therapie.

Een online behandeling is makkelijk, veilig en prettig. Je spreekt af als het jou uitkomt, je bent thuis en het scheelt een hoop gereis en gedoe. Online therapie is precies hetzelfde als gewone therapie: je hebt elke week of elke twee weken een afspraak en tussendoor werk je zelf verder aan e-mail opdrachten.

Welke vragen en klachten behandel ik?

Ik behandel de meeste problemen en vragen. Maar je kunt het beste jouw verhaal aan mij voorleggen. Dan kan ik je precies vertellen wat ik voor jou kan doen. Veel voorkomende klachten die ik behandel zijn: stress en burn-out, rouwverwerking, fobieën, onzekerheid of negatief zelfbeeld.

Mijn tarieven voor online therapie
De sessies voor online therapie duren 45 minuten en per sessie hanteer ik het tarief van €65.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt over internet therapie. Maar neem ook contact met mij op als jij je wilt aanmelden. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.