Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 tot 75 minuten.

Mijn tarieven
Individuele therapie: €85 per sessie van 60 tot 75 minuten
Individuele therapie: in sommige gevallen is het mogelijk om een kortere afspraak te maken voor een sessie van 30 minuten, in dat geval reken ik €42,50
Gezamelijk consult bij relatieproblemen: €115 per sessie van 75 tot 90 minuten
Intake: €95 voor het allereerste gesprek van 90 minuten, zodat we de tijd hebben om te bespreken wat er precies speelt

Vergoed?
Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering niet, geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Als je er niet uitkomt, bel of mail me dan even, dan kijk ik met je mee.

Je begrijpt dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Omdat ik aangesloten ben bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en de RBCZ kan je in aanmerking komen voor voor een vergoeding. Lees daar meer over op VIVnederland.nl en RBCZ.nu.

Aanvullend verzekerd
Veel mensen zijn aanvullend verzekerd. En de meeste therapeuten die niet vergoed worden uit het basispakket, worden wel (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering zónder effect op je eigen risico. In dat geval vallen alle verschillen in kosten weg.

De voordelen

  • Je hoeft bij mij niet te wachten
    De meeste therapeuten die buiten de vergoeding vallen hebben geen wachtlijsten en kunnen je ook heel goed doorverwijzen.
  • Een persoonlijke benadering
    Kleinere praktijken zoals de mijne besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding. Verder heb ik geen wachtlijst.
  • Mijn sessies duren langer
    In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die al mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij 60 tot 75 minuten.

Tot 24 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.