Therapie

Concreet en doelgericht te werk
Soms is het niet helemaal helder welke klacht je hebt. Dat geeft niet, daar kan ik je bij helpen. Vertel eerst je verhaal, dat maakt vaak al veel duidelijk. Kijk daarbij goed naar je lichaam, want je lichaam vertelt je vaak meer dan jezelf denkt.

Beproefde methoden en technieken

Ik gebruik beproefde methoden en technieken, maar daarnaast kijk ik ook vooral naar jou. Wat heb jij nodig. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder de klachten op een rijtje gezet.

 • Relatietherapie Almelo – Annet Fokkinga
  Met relatietherapie kunnen jullie op een vrije en open manier de belangrijkste problemen oplossen. Daarnaast leer ik hoe jullie ‘veilig’ ruzie kunnen maken.
 • Angstklachten behandeling bij therapeut Annet Fokkinga
  Raak je angstige gevoelens kwijt met mijn behandeling. Ik kan je helpen om je angstklachten op een snelle en eenvoudige manier aan te pakken.
 • Burnout therapie
  Leer je grenzen kennen en stellen, maar vooral leer weer ontspannen met mijn burnout hterapie. Want het is belangrijk dat je leert hoe je spanning kan laten wegvloeien.
 • Hulp bij stress, gespannenheid en overspannenheid
  Ben je vaak gestrest? Vertel mij jouw verhaal, want ik je helpen met een korte behandeling. Langdurige stress is niet goed voor je gezondheid.
 • Behandeling van depressie en somberheidsklachten
  Als je depressief bent ziet de wereld er anders uit. Ik kan je helpen bij het herkennen van de symptomen van een depressie en wat je eraan kan doen.
 • Traumaverwerking
  Ik begeleid je bij het verwerken van het trauma én het vinden van de kwaliteiten in jou waarmee je goed zelf ook weer verder kunt.
 • Verlies en rouwverwerking
  Lukt het je niet om vorm te geven aan je verlies en te rouwen? Loop je, bijna letterlijk, vast? In dat geval kan ik je helpen.
 • Werk aan je onzekerheid en zelfvertrouwen
  Ik kan je met therapie goed helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen en daarmee bij het aanpakken en aangaan van de moeilijke dingen in het leven, zoals je onzekerheid.
 • Hypnotherapie Almelo
  Als therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de verschillende vragen te beantwoorden. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening?
 • Zingeving
  Als therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de verschillende vragen te beantwoorden. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening?
 • Online therapie
  Een online behandeling via Skype is makkelijk, veilig en prettig. Je spreekt af als het jou uitkomt, je bent thuis en het scheelt een hoop gereis en gedoe. Online therapie via Skype is precies hetzelfde als gewone therapie: je hebt elke week of elke twee weken een afspraak en tussendoor werk je zelf verder.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag in mijn praktijk in Almelo.