Therapie

Soms is het niet helemaal duidelijk wat er speelt, daar help ik je graag bij. Als je mij eerst je verhaal vertelt dan wordt langzaam maar zeker veel duidelijk. Kijk daar ook bij naar je lichaam, want je lichaam geeft signalen en vertelt je vaak meer dan je nu denkt.

Beproefde methoden en technieken

Ik gebruik beproefde methoden en technieken, maar daarbij kijk ik ook vooral naar jou. Wat heb jij nodig. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te kunnen lossen. Niet alleen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst.

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder de klachten op een rijtje gezet.

 • Angstklachten behandeling
  Raak je angstige gevoelens kwijt met mijn behandeling. Ik kan je helpen om je angstklachten aan te pakken.
 • Burnout therapie
  Leer je grenzen kennen en stellen, maar vooral leer weer ontspannen met mijn burnout hterapie. Want het is belangrijk dat je leert hoe je spanning kan laten wegvloeien.
 • Hulp bij stress, gespannenheid en overspannenheid
  Ben je vaak gestrest? Vertel mij jouw verhaal, want ik je helpen met een korte behandeling. Langdurige stress is niet goed voor je gezondheid.
 • Behandeling van depressie en somberheidsklachten
  Als je depressief bent ziet de wereld er anders uit. Ik kan je helpen bij het herkennen van de symptomen van een depressie en wat je eraan kan doen.
 • Traumaverwerking
  Ik begeleid je bij het verwerken van het trauma zodat je daarna verder kunt.
 • Verlies en rouwverwerking
  Lukt het je niet om vorm te geven aan je verlies en te rouwen? Kom je er zelf echt niet uit, klop dan bij mij aan.
 • Werk aan je onzekerheid en zelfvertrouwen
  Ik kan je met therapie goed helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen en daarmee bij het aanpakken en aangaan van de moeilijke dingen in het leven, zoals je onzekerheid.
 • Hypnotherapie Almelo
  Als therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de verschillende vragen te beantwoorden. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening?
 • Zingeving
  Als therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de verschillende vragen te beantwoorden. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening?
 • Online therapie
  Een online behandeling is makkelijk, veilig en prettig. Je spreekt af als het jou uitkomt, je bent thuis en het scheelt een hoop gereis en gedoe. Online therapie is precies hetzelfde als gewone therapie: je hebt elke week of elke twee weken een afspraak en tussendoor werk je zelf verder.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken om te videobellen. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag in mijn praktijk in Almelo.